breadcrumbs

Visionnaire reservoarpennorJag tycker väldigt mycket om klassiska reservoarpennor, men en kvalitetspenna kan snabbt bli väldigt dyr och numera skrivar man ju oftast med tangentbord, antingen på datorn eller telefonen.

Men då jag råkade se Kickstarter-projektet Visionnaire kunde jag inte låta bli att gå med. Om man var bland de förste att stödja projektet kunde man få en vacker reservoarpenna i antingen krom eller svart lack för $45, eller båda två för $70.

Först valde jag bara att ta en penna i svart lack men efter någon vecka ändrade jag mig då jag såg att det fortfarande fanns platser kvar på paketet med båda pennorna. Jag kan säga att jag är glad att jag gjorde det, för i dag kom pennorna och de är verkligen vackra och med skön tyngd.

Morgan, som har varit ansvarig för projektet, har varit väldigt frikostig med uppdateringar löpande under projektets gång och man har sett hur pennorna har blivit till och sett hur förbättringer har tillkommit, som t.ex. ett större bläckreservoar.

Kickstarter-projeketet är slut men Visionnaire-pennorna finns numer att köpa på deras egen hemsida och det är rea just nu!

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Sök

Logga in

Vem är online

Vi har 72 besökare och inga medlemmar online