breadcrumbs

Gillar du Netflix, men önskar du hade ett större urval av filmer och serier att titta på?
Är du trött på att du inte kan titta på Hulu eller BBC videor på nätet?
Unblock-Us kan vara lösningen. Unblock-Us är en tjänst som koster $5 i månaden och ger dig, bland annat, tillgång till ett antal Netflix-regioner.

Du behöver inte installera någon mjukvara på datorn, Unblock-Us är en alternativ DNS som du kan välja att antingen konfigurera på en enskild enhet i ditt nätverk, eller direkt på din router om du vill dra nytta av tjänsten på alla internetkopplade enheter i ditt hemmanätverk.

 

När tjänsten är konfigurerad kan du gå till deras hemsida och via en drop-downlista välja vilken Netflix-region du vill titta på. Tänk dock på att detta är bara ett vettigt alternativ om du kan klara dig med enbart engelskt tal eller undertexter då de andra regionerna inte stödjer svenska undertexter.

Du kan testa Unblock-Us gratis i en vecka och se om du tycker att månadskostnaden ($5 eller runt 35 kronor) är värt det för det utökade valet av filmer och serier.

Jag har inte själv haft problem med Unblock-Us, men sitter du på en delat IP adress kan det bli problem. Det finns då ett alternativ till Unblock Us som heter Overplay, som jag hittade information om här på Thomas K.

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Sök

Logga in

Vem är online

Vi har 71 besökare och inga medlemmar online