breadcrumbs

Scott Almes och Gamelyn Games har ett nytt brädspel i Tiny Epic... serien på Kickstarter.

Tiny Epic Western

Denna gång heter spelet Tiny Epic Western, och är en blandning av poker och worker placement... En udda kombination kan man ju tycka.

Som altid finns det en basversion ($18 + $12 frakt) och en deluxeversion ($24 + $12 frakt) att tillgå. Vanen trogen har jag själv valt i första hand att backa deluxeversionen, men det känns inte som det har samma värde som tidigare spel i serien. Deluxeversionen består av två extra spelkaraktärer och två extra tärningar (formade som pistolkulor), jag hoppas att de.

Kickstarterkampanjen pågår fram till den 6 februari och det finns inga Early Bird-nivåer eller liknande, så det går bra att vänta om man vill. Det ser också ut som om alla de initialt postade stretch goals blir upplåsta på första dagen. Kampanjens första mål är på $15 000 och det fanns stretch goals upp till $100 000, och i skrivande stund har kampanjen precis passerat $94 000.

Tiny Epic... är en serie brädspel i miniformat, alla designade av Scott Almes. Spelen är av olika typer men alla är i ett format så de är lätta att ta med sig, men utan att ge avkall på spelupplevelsen.

Tidigare spel i serien är Tiny Epic Kingdoms, Tiny Epic Defenders och Tiny Epic Galaxies. Därutöver är det en expansion till Tiny Epic Kingdoms med namnet Heroes' Call på väg till Kickstarter-backers.

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Sök

Logga in

Vem är online

Vi har 190 besökare och inga medlemmar online